0493/41 60 75 info@soultransition.be

Spirituele hypnose

Spirituele hypnose

Wat is het.

Bij deze methode gaan we eenvoudig in een diepe hypnose om zo contact te maken met je onderbewustzijn en met je hogerbewustzijn.  

Het hogerbewustzijn is dat deel in ons dat connectie maakt met het allesomvattende veld, je gidsen,….. Het is moeilijk om daar een korte beschrijving over te geven.  Sommige noemen dit ‘de ziel’ en anderen zien dit eerder als een kosmische of goddelijke energie.  Het is voor of tijdens een sessie totaal niet belangrijk hoe jij dit ziet of noemt of hoe ik dit zie of noem.  Het is ook niet nodig om spiritueel te zijn of in bepaalde zaken te geloven.  

 

Er is communicatie door middel van IMR (ideomotorische responsen). Dit zijn vingerbewegingen die aangestuurd worden door het onderbewustzijn en niet het bewustzijn.  Je moet dus helemaal niets doen of zeggen tijdens een sessie. Je onderbewustzijn en hoger bewustzijn nemen alles over.  Het is zelfs niet eens nodig te vertellen voor welk probleem je komt, maar dat mag uiteraard wel.

 

Aan de hand van gerichte vragen komen innerlijke veranderingen tot stand die het zelfhelende vermogen van het lichaam activeren en dit op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau.  Het is dus een holistische aanpak.  Er worden zeer veel zaken opgeruimd, opgelost, verwerkt, enz. En dit op zeer korte tijdspanne.

 

Op het eind van de sessie installeren we een sterke zelfhypnose door middel van ankerwoorden.  Deze zelfhypnose werkt stevig, diep en snel en kan je voor verschillende doeleinden gebruiken.  Je kan de gemaakte veranderingen versterken of ondersteunen, maar je kan ook zelf problemen aanpakken op deze manier.  Deze zelfhypnose is ook uitermate geschikt om te manifesteren wat jij wilt in je leven.

 

Voor wie is het?

Voor iedereen vanaf 12 jaar die verstandelijk een gewoon gesprek kan voeren en mij dus kan verstaan.
Mensen met een hooggevoeligheid of HSP reageren zeer goed op deze sessie.

Iedereen die vooruit wilt in het leven en zaken wilt verwerken en oplossen.
Voor iedereen die niet lekker in zijn vel zit,… Het is niet belangrijk dat je weet of denkt te weten waar dat gevoel vandaan komt.
Iedereen die klachten heeft waar de klassieke geneeskunde niet direct een antwoord op heeft.

Waarvoor kan Spirituele hypnose nuttig zijn?

Voor zowat elk probleem zowel mentaal, fysiek als spiritueel.  Alle problemen die je met hypnotherapie kan oplossen kan je ook met spirituele hypnose oplossen met dat verschil dat ik als hypnotherapeut zelden directe suggesties ga geven aan je onderbewustzijn.  Ik ga communiceren met je hogerbewustzijn en stel in eerste instantie algemene vragen over de toestand binnen bepaalde kaders (spiritueel, mentaal,….) en vraag dan ook om deze op te lossen of te verbeteren.  Om die reden komen er nogal cliënten die in de reguliere geneeskunde geen oplossing vonden.  Deze hypnose is vaak hun laatste hoop.

Tijdens deze sessie worden ook residuen van vorige levens opgelost. Niet door het exploreren ervan of door inzichten, maar door het hogerbewustzijn de opdracht te geven om los te laten.  

We laten het hogerbewustzijn hier al het werk doen.

Hoelang duurt het?

De sessies duren ongeveer 90 minuten en er zijn meestal twee sessies aangewezen.

Hoe een sessie eruit?

Je gaat eenvoudig in een diepe hypnose door middel van inducties en verdiepers, vergelijkbaar met gewone hypnotherapie.
Vervolgens wordt er connectie gemaakt met je onderbewustzijn en hogerbewustzijn.
We installeren de vingerbewegingen (ideomotorische respons) om via deze weg te communiceren.
Installatie van de zelfhypnose.
Ik geef jouw hogerbewustzijn de opdracht om jou op een zachte manier terug uit hypnose te laten gaan.
Als de zelfhypnose geïnstalleerd werd, testen we deze en bepreken we wat je hier allemaal mee kan doen.

Prijs

Een enkele sessie kost 150€.