0493/41 60 75 info@soultransition.be

Past life regression of Reïncarnatietherapie

Reïncarnatietherapie

Wat is het.

Past life regressie is terug gaan naar eerdere momenten in vorige levens. Onze ziel heeft (meestal) al vele levens geleefd in andere tijden en op andere plaatsen op de aarde. Ons lichaam is het voertuig van onze ziel voor dit leven.
Gedurende vorige levens kunnen we emotionele en mentale overblijfselen meenemen naar een huidig leven of we hebben karmische verbonden gesloten die ons nu tegen werken.
Emotionele overblijfselen zijn sterke emoties gebaseerd op gebeurtenissen in een vorig leven. De oorzaak is soms klein ,maar het gevolg groot. Voorbeelden zijn verlies, conflicten, depressies, gebroken relaties, rouw, vrienden en Famillie,…
Mentale overblijfselen zijn gedachten en overtuigingen van vorige levens die in dit leven actief blijven. Voorbeelden zijn angsten, fobieën, mentale blokkades, obsessie, dromen,…..
Karmische verbonden is soms wat moeilijker maar het principe is dat bij voorbeeld iemand die van honger gestorven is op het eind van dat leven een verbond sluit om nooit nog honger te hebben. Deze persoon blijken dan in het volgende leven problemen te hebben met overgewicht, overmatig eten of emo eten. Karmische verbonden die moeilijker zijn en/of verder gaan worden met “Life between lives therapie” benaderd.
Past Life regressie of reïncarnatietherapie heeft tot doel emotioneel te zuiveren, door inzichten opgedaan tijdens de sessies kunnen we alle mentale en emotionele overblijfselen los laten. Ook is de angst voor het sterven of de dood weg omdat we beseffen dat we vele levens hebben met elk hun lessen. Na de sessies ga je meer emotionele vrede en meer mentale duidelijkheid ervaren.
.

Voor wie is het?

Het is voor iedereen die mentaal en fysiek fit is. Met mentaal bedoel ik dat je best niet gevoelig bent voor psychoses en dat je nuchter bent. Een sessie mag nooit doorgaan als je onder invloed bent van drugs of drank. Met fysiek fit wil ik enkel zeggen dat je 90 tot 120 minuten moet kunnen zitten in een zetel. Bij bepaalde rug- of nekklachten moeten we dit toch even bekijken.
In principe doe je geen past life regressie uit nieuwsgierigheid, maar om een probleem aan te pakken of omdat je een sterk gevoel hebt dat deze sessie voor jou nuttig kan zijn.

.

Waarvoor is het nuttig?

– Alle emotionele problemen en blokkades
– Levensvragen
– Het gevoel vast te zitten in je persoonlijke en/of spirituele groei
– Ziektes waar de klassieke geneeskunde geen antwoord op heeft
– Depressies, burn out, neerslachtige gedachten en/of gevoelens
– Trauma’s
– Angsten
– Spirituele ontwikkeling
– Zelfgroei
– Als iets je een sterk gevoel geeft dat je dit moet doen
– Enz….

.

Hoelang duurt het?

Een sessie duurt 75 minuten.

Hoe ziet het vervolg van de sessies eruit?

Hou er rekening mee dat er vaak een paar sessies nodig zijn om echt de voordelen uit een seesie/reeks te halen.   Iedereen is anders wat betekent dat sommige cliënten tijdens de eerste sessie al verschillende scènes van een vorig leven kunnen exploreren terwijl andere enkel een beeld zien van een vorig leven.

Sessie 1

We bespreken kort wat jouw intentie en motivatie is en ik beantwoord eventuele vragen die er zijn.  Maar als je een aantal vragen hebt heb ik liever dat je eerst een gratis info sessie boekt via de “Afspraak” pagina.
De inductie brengt je in trance en van daaruit creëren we altijd eerst een veilige haven waar we beginnen en naar waar je ook altijd zelf kan terug komen indien een scene iets te gevoelig wordt hetgeen in praktijk zelden voorkomt.
We bouwen rustig op door middel van leeftijdsregressie en op het eind exploreren we kort een eerste vorig leven. 
We bespreken kort de sessie en maken een nieuwe afspraak.

Sessie 2

We bespreken kort de hoogtepunten van de eerste sessie en hoe jij je daarbij gevoeld hebt sinds die eerste sessie. Ik ben voorstander van één week tussen de sessies in te lassen.

Via de inductie gaan we opnieuw in trance en vanuit de veilige haven gaan we nu gelijk naar vorige levens. Soms is dit hetzelfde leven van de eerste sessie, soms is het gelijk een ander vorig leven. We doorlopen de nodige scenes die aan de oorzaak liggen van je huidig probleem en zullen ook elk leven afsluiten. Gaandeweg de scenes komen de inzichten vervolgens binnen, maar soms krijg je ze ook pas een paar dagen nadien.

We bespreken even de sessie en maken een volgende afspraak.

Sessie 3

We bespreken opnieuw eerst de vorige sessies. Het is namelijk zo dat de herinneringen na een sessies levendig blijven en soms komen er ook nieuwe herinneringen bij of worden herinneringen van de vorige sessies helderder.
Via de inductie gaan we opnieuw in trance en indien er nog levens moeten bekeken worden doen we dat en ziet de sessie eruit als sessie 2 anders gaan we naar het eind van dat leven en verlaat je daar dat aardse bestaan.  Het is vaak als je loskomt van dat leven dat de inzichten echt komen.  Sterven in trance zorgt er bij de meeste cliënten ook voor dat de angst om te sterven verdwijnt.  Als er tijd over is kan het zijn dat je via deze weg de spirituele wereld binnengaat, de wereld tussen de levens waar jij je gids ontmoet met wie je het leven dat net beëindigt kan bespreken.

Verder?

Na Past life regression of reïncarnatietherapie kan je verder gaan exploren tussen de verschillende levens in, dit noemen we Life between lifes.

Prijs

Een sessie duurt 75 minuten en kost 150€.