0493/41 60 75 info@soultransition.be

Quantum Jumping hypnose

Energetische hypnose

Wat is het.

Onder hypnose ga je via de transitie deur door de kwantum velden naar een andere dimensie, een andere tijdslijn waar die kwantum zelf van jou (ook wel dubbelganger of tweelingzelf genaamd) rondloopt die al bereikt heeft wat jij wilt bereiken.  Die quantum zelf die de problemen waar jij mee rondloopt al heeft opgelost, die quantum zelf die talenten heeft die jij graag zou willen, enz enz…

Klinkt dit allemaal wat zweverig??

Het hele idee berust op wetenschap, namelijk de kwantum fysica, waarin het idee van verschillende dimensies niet vreemd is.  In de kwantum fysica zijn er genoeg stromingen die er vanuit gaan de tijd niet lineair is, maar dat alles nu gebeurt.  Zowel heden, verleden als toekomst gebeuren allemaal op hetzelfde moment.

Je hoeft uiteraard geen enkele kennis te hebben over deze materie om de voordelen van deze hypnose techniek te ondervinden.  Je hoeft hier ook niet in te geloven en ik hoef ook niets te bewijzen.  We zien in de praktijk dat het werkt en dat we soms ongelooflijke resultaten behalen en daar gaat het om.  Is het belangrijk dat het allemaal echt is wat jij wel of niet ziet?  Dat is het dus niet, als het werkt, werkt het en dat is wat telt.
Het is wel belangrijk met een open mind hieraan te beginnen en het heeft soms wel wat oefening nodig om het toe te laten, maar in de praktijk kunnen de meeste van mijn cliënten wel na een tijdje gewoon loslaten en dan gebeurt het vanzelf.

 

 

Voor wie is het?

Iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden.
Iedereen die hardnekkige (of gewone 🙂 ) problemen wilt oplossen, blokkades loslaten, Iedereen die beter wilt worden in sport, het bespelen van een muziekinstrument, schilderen, zang,….
Iedereen die een mystieke ervaring wilt.

 

Waarvoor kan Quantum Jumping hypnose nuttig zijn?

De mogelijkheden zijn legio.  Hierboven staan er al een paar opgenoemd maar we kunnen hier nog verder ingaan.

Stel dat je geen talent hebt voor schilderen maar je zou dat zo graag leren, wel ook dat kan.  Het grote voorbeeld is Burt Goldman die op latere leeftijd leerde schilderen, fotografie, creëren van websites en apps, zang, …. in mijn ogen is hij de grondlegger van de Quantum Jumping Hypnose en ik pas dan ook veel van zijn technieken toe.

Hoelang duurt het?

De sessie duurt ongeveer 75 minuten.

Hoe ziet een sessie eruit?

Ik leg je kort uit hoe de kwantum velden werken en het verschil tussen een lineaire tijdslijn en hoe tijdslijnen in het kwantumveld werken.

Ik leg je de mogelijkheden uit en we bespreken even samen wat jij wilt aanpakken of wat je wilt bereiken en dan starten we.

Na de sessie krijg je een audio mee waarin ik een basic hypnose begeleid waarin ik ruimte laat waardoor jij jouw intentie voor die sessie kan leggen of zodat jij de sessie opnieuw kan oproepen en van daaruit verder werken.

Wil je verschillende quantum hypnoses ondergaan  kan je beter de cursus volgen.  Bij deze cursus zullen tientallen audio’s zitten die in modules opgebouwd zijn.
Binnenkort meer hierover op de website.

Prijs

Een enkele sessie kost 150€ (inclusief audio)