0493/41 60 75 info@soultransition.be

Workshop Quantum Jumping

Dag 2

Naslagwerk

 

Audio’s

Jump 1. Quantum Parts Jumping

Bij deze Quantum Jump maken we een echte sprong naar binnen, naar jouw sub-persoonlijkheden.  Haal je beste bemiddelings kwaliteiten naar boven, roep de hulp in van die quantum zelf die meester is in het bemiddelen en los het conflict op.

Jump 2. Verankering van 3 2 1

De eerste Jump met de 3 2 1 techniek en tegelijk de verankering ervan, die je in staat stelt om makkelijk en snel een quantum Jump te maken.

Jump 3. Vertel het aan jezelf

Door je op een eenvoudig beeld te focussen, zie je veel details. Maar als je nu dat beeld aan jezelf begint te vertellen, zie je nog meer details.  Dit is een oefening om meer details te zien, maar probeer het ook eens tijdens je andere jumps.

Jump 4. Projecteren

Beeld je één muur in van je living en laat die van kleur veranderen, zet er meubilaier voor en verander vervolgens die van kleur en uiteindelijk kruip je in de muur en ervaar wat je ervaart.
Probeer dit ook eens te doen met een blad (van een boom), met verschillende materialen (ijzer, lood, zink, koper, …) en waarom probeer je dit niet eens met edelstenen?

Jump 5. 3 scenes

Een heel andere manier om een probleem (een gedrag waar je graag vanaf wilt) te benaderen.  Bij de eerste scene trek je het in het belachelijke, bij de tweede zie je dat het probleem al voor een deel opgelost is en bij de derde scene is het probleem volledig opgelost.

Jump 6. De Quantum Healer

Bezoek eens je Quantum Healer.  Bij deze Jump maak je kennis met jouw Quantum Healer, die Quantum Zelf (maar mss ook een andere) die meester is in het healen (en dit zowel fysiek, emotioneel, energetisch,…). Leer deze healer kennen en hij/zij kan je veel leren.  Misschien krijg jij wel toegang tot lang vergeten technieken.

Help jij mij dit mee te verspreiden?

Laat je graag een review voor mij achter hoe je de workshop vond kan dit via https://g.page/r/CXRKSfmz3mjJEB0/review

Liever gewoon een bericht dat ik op mijn site kan achterlaten, mail dan even wat ik mag plaatsen en vertel me duidelijk of ik wel of niet je naam (volledige naam, enekl initialen of volledig anoniem) mag vermelden.

Toch nog een vraag? Stuur gerust een berichtje.

Het belangrijkste is niet ophouden met vragen stellen.

Albert Einstein

15 + 7 =