0493/41 60 75 info@soultransition.be
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Quantum Jumping (dag 2) – De Vlier

3 mei/10:00 - 16:00

€100

De Workshop “Quantum Jumping”.

Quantum Jumping is een fijne visualisatie methode die niet van deze wereld klinkt: omdat ze dat ook niet is.

Wetenschappers als Hawking en Einstein brachten een groot deel van hun carrière door met het onderzoeken van het bestaan ​​van alternatieve universums.  Maar je hoeft je niet te binden aan de theorie van alternatieve realiteiten om je leven te transformeren met Quantum Jumping: een van de krachtigste (en ongebruikelijkste) creatieve visualisatie methoden ooit gemaakt.

Alles is energie en energie is frequentie/trilling.  Je gedachten, je gevoelens, echt alles is energie.  In de wet van resonantie wordt gezegd dat je aantrekt wat je uitstraalt.  Als je angst hebt omwille van je financiële toestand, tril je dat uit en wat denk je dan dat je aantrekt?  Juist je, meer rekeningen.  Where your intention goes energy flows (waar jouw intentie naartoe gaat, stroomt energie). Dus wat je aandacht geeft groeit.  Nu kan je wel positief gaan denken, maar als je het zelf niet gelooft,….

Maar wat als ik nu zeg dat er oneindig veel universums zijn met oneindig veel tijdslijnen en op iedere tijdslijn loopt en een Kwantumzelf (een soort dubbelganger) van jezelf rond.  Deze kwantumzelf is op dezelfde dag dan jou geboren maar heeft andere talenten ontwikkeld, andere beslissingen gemaakt, problemen al opgelost waar jij nog mee rondloopt,….

Stel dat we nu een “quantum Jump” maken naar die dubbelganger en de trilling, het ritme van die dubbelganger overnemen, integreren en meenemen terug naar deze tijdslijn.  Dan moeten er zaken rond jou gaan veranderen want dan heb jij een ander trilling.

Deze workshop is de eerste van een reeks waarbij de eerste twee de basis vormen.  Nadien volg je enkel wat jou interesseert en deze zullen ook allemaal als videomateriaal beschikbaar zijn.  We maken tijdens deze eerste workshop 3 quantum jumps.

Dag 1 is begeleidend waarbij we verschillende geleide oefeningen doen om op het eind van de dag een echte quantum jump te maken.
Dag 2 bouwt verder op dag 1 en er wordt een techniek aangeleerd en verankert zodat je dan zelf zonder begeleiding een quantum jump kan maken.

Deze workshop duurt van 10u00 – 16u00

Jouw investering bedraagt 100€

Water, koffie en thee inbegrepen.  Gelieve zelf je lunch te voorzien.

Je krijgt een link naar drie ingesproken jumps (dezelfde als we tijdens de dag doen)

Meer info op https://www.soultransition.be/cursus-quantum-jupning

Inschrijven kan via Deze link.

Het bedrag mag de dag zelf cash ter plaatse betaald worden.

Gegevens

Datum:
3 mei
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€100
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.soultransition.be/workshop-quantum-jumping/

Organisator

Natuurhuis “De vlier“
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Natuurhuis “De Vlier”
Koning Albertstraat 109
Veldegem, 8210
+ Google Maps