0493/41 60 75 info@soultransition.be
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Schumann resonantie Wiekevorst

9 maart/19:30 - 21:30

€15

De Lezing “Schumann resonantie”.

De Aarde… een levend wezen met bewustzijn?

De ontdekking van staande golven tussen de aarde en ionosfeer door Winfried Otto Schumann in 1952 heten de Schumann resonantie(s) en kunnen worden omschreven als de hartslag van de aarde. Inmiddels is er zoveel meer praktische kennis en informatie over moeder aarde beschikbaar, dat de opmerking van vrijwel alle ruimtevaarders klopt; De aarde is een levend wezen met bewustzijn en biedt ons de levensenergie en ingrediënten om gezond te kunnen blijven, echter zijn de meeste mensen onbewust deze energetische verbinding verloren. Nu ons zonnestelsel zich  sinds ongeveer 1990 in de fotonengordel bevindt zien we het bewustzijn bij de mens weer terugkomen. Velen beseffen en ontdekken weer wie we zelf zijn en dat we ons kunnen verbinden met de energie van de planeet en het eco-systeem. We ontdekken steeds meer welke mogelijkheden de aarde ons biedt en door ons te verbinden met de levensenergie van de aarde oftewel de Schumann resonantie activeren we ons zelfherstellend vermogen.

In twee uur tijd neemt Ward Vanempten van Soultransition je mee in  een boeiende lezing waarbij het verband tussen de Schumann resonantie en onze gezondheid als snel duidelijk zal worden.  Tijdens een fijne  en eenvoudige begeleide meditatie leer je gelijk hoe je je kan verbinden met de Schumann resonantie.  Tenslotte krijg je een link van deze begeleide meditatie van de Schumann resonantie mee zodat je naar believen deze kan blijven beluisteren.

Wens je meer info over de Schumann resonantie?  Kijk dan even verder op de site

Klik hier om je plaats te reserveren.  Ga naar afspraak – lezing en klik vervolgens de datum aan wanneer je wilt komen.  Betaal makkelijk via de link (ter plaatse mag ook) en je bent nu zeker van je plaats.

Indien er te weinig inschrijvingen zijn kan delzeing worden geannuleerd en krijg je je geld terug gestort tenzij je een andere datum kiest.

Indien de lezing volzet raakt zal ik nieuwe datums vrij maken om extra lezingen in te lassen.

Gegevens

Datum:
9 maart
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€15
Site:
https://www.soultransition.be/lezing-schumann-resonantie/

Locatie

De weg van aandacht
herenthoutseweg 21
Wiekevorst, 2222 België
+ Google Maps