0493/41 60 75 info@soultransition.be

Afvallen met hypnose

Hypnotherapie is de tool om jouw te ondersteunen bij het verliezen van gewicht om zo tot jouw ideale gewicht en jouw ideale maten te komen.  Het is een erg individueel proces en heeft veel te maken met jouw overtuigingen, matobolisme, leeftijd, postuur, enz.
Om die reden heb ik hier ook de meeste programma’s ontwikkeld.  Je kan één sessie boeken om af te vallen of een uitgebreider programma kiezen.  In principe kan één sessie perfect voldoende zijn.  Het kan misschien wat trager gaan maar dit is zeker niet slechter.

Hou er rekeing mee dat ieder persoon anders is en ook anders reageert om hypnose.  Hypnotherapie is ook geen wondermiddel maar een hulpmiddel hoewel ik wel soms straffe resultaten zie die op een klein wonder lijken, maar bij de meeste mensen is het een hulpmiddel,…. een heel krachtig hulpmiddel.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je na je sessie die avond toch voor je snoepkast staat.  Een klein stemmetje zal dan zeggen van niets uit deze kast te nemen.  Je kan dit stemmetje negeren maar dat is natuurlijk niet de bedoeling.  Als je dit als een teken ziet van je onderbewustzijn en terug verder gaat doen met hetgene waar je mee bezig was zal de drang gewoon snel verdwijnen en dat is de hypnose die werkt.

Suikerstop

Wat is jouw guilty pleassure? Snoepjes, chocolade, chips, taartjes, frisdrank of verschillende van al deze zoetigheden?

Het programma Suikerstop bestaat uit twee sessies waarbij de eerste sessie een directe hypnose is waarbij we jouw onderbewustzijn gaan overtuigen dat het nuttigen van suikerhoudende voeding of drank niet goed, veilig  en gezond meer is voor jou.  
Er is een reden waarom je steeds naar die zoetigheden grijpt en die reden was ooit een goede reden bvb. troost, meer energie, verveling,… maar die reden is ondertussen een valse reden geworden.
De tweede sessie gaat verder op de resultaten van de eerste sessie en er wordt een zelfhypnose aangeleerd zodat je zelf verder kan werken.
Bleek achteraf dat twee sessies niet voldoende waren kan je nog steeds een sessie bij bestellen of overstappen op een uitgebreider programma.

De prijs voor dit programma is 250€

2 sessies
2 audio hypnoses 

Hypno Dieet

Er bestaan vele dieten en voor iedereen werkt elk dieet toch weer anders.  Na mijn opleiding “hypno fasting” kreeg ik het idee om dit verder uit te werken.  

Hypno fasting is de combinatie van hypnotherapie met intermittend fasting.  De hypnose zorgt ervoor dat jouw vasten periodes makkelijker zullen verlopen.

Hypno paleo is de combinatie van hypnotherapie met het paleo dieet.  eet als een oermens door enkel onbewerkt voedsel te eten en geen koolhydraten met proteïnen met mixen.  Als je volledig stopt met het eten van suikers en bewerkt voedsel gaat je lichaam ontgiften en dit zorgt voor hoofdpijn.  Tijdens dit programma bouwen een ondersteuning in proberen we de hoofdpijnen te verminderen of vermijden.

Hypno keto is de combinatie van hypnotherapie met het keto dieet.  Keto lijkt wel wat op paleo.  Bij dit programma gaan we de aanmaak van ketoïnen ondersteunen en misschien wel versnellen.  Ook ontgiftings ongemakken proberen we tot een minimum te reduceren.

Volg jij een ander dieet en wil je graag dit combineren met hypnotherapie boek dan even een gratis info sessie en dan zien we hoe we dit kunnen aanpakken.

De prijs voor dit programma is 360€

3 sessies
2 audio hypnoses
1 filmpje EFT voor dieten

Emo eten stop

Emo eten komt erg vaak voor, je eet als je verdrietig bent maar ook om iets te vieren of bij wijze van beloning .  Een directe hypnose helpt dan wel maar als de onderliggende issues niet aangepakt worden zal het misschien van korte duur zijn.
Als eerste sessie doen we een directe hypnose en vanaf dan werken we verder op de resultaten van vorige sessies.  Er wordt tijdens het programma wel een zelfhypnose aangeleerd zodat je zelf het programma kan ondersteunen.  Dit programma is een combinatie van hypnotherapie met reguliere therapie.  

De prijs voor dit programma is 400€

2 hypnose sessies
2 coaching sessies (EFT  en hartcoherentie)
2 audio hypnoses

De virtuele maagband

De virtuele maagband werd ontwikkeld door Sheila granger en is waarschijnlijk één van de bekendste hypnose programma’s ter wereld.  Voor jouw onderbewustzijn maakt iets niet uit of het echt gebeurd is of niet.  Onder hypnose maken we jouw onderbewustzijn duidelijk dat er tijdens een operatie in het ziekenhuis een maagband wordt geplaatst.  Deze maagband zorgt ervoor dat er een band rond het bovenste deel van je maag geplaatst wordt zodat er slechte een klein zakje overblijft voor eten.  Op deze manier ga je sneller voldaan zijn en dus vanzelf minder eten.

De prijs voor dit programma is 650€

5 hypnose sessies
4 audio hypnoses