0493/41 60 75 info@soultransition.be

Holistische hypnose

Holistische hypnose

Wat is het.

Bij deze methode gaan we eenvoudig in een diepe hypnose om zo contact te maken met je onderbewustzijn, je hogerbewustzijn en/of die delen die connectie kunnen leggen tussen de verschillende oorzaken van een klacht.

Het uitgangspunt hier is dat je lichaam en geest holon zijn.  Holon betekent dat het bestaat uit verschillende delen en tegelijk deel uitmaakt van iets groter. 

 

Er is communicatie door middel van IMR (ideomotorische responsen). Dit zijn vingerbewegingen die aangestuurd worden door het onderbewustzijn en niet het bewustzijn.  Je moet dus helemaal niets doen of zeggen tijdens een sessie. Je onderbewustzijn en hoger bewustzijn nemen alles over.  Het is zelfs niet eens nodig te vertellen voor welk probleem je komt, maar dat mag uiteraard wel.

 

Door middel van vragen te stellen aan het op dat moment aanwezige deel kunnen we het zelfhelende vermogen van lichaam en geest activeren.  We doen dit op alle niveaus maar leggen vooral de focus op dat probleem waarbij de verschillende oorzaken niet duidelijk zijn..  Dit is een holistische aanpak met als uitgangspunt dat alles samen hangt en de symptomen die iemand ondervindt, op meerdere vlakken oorzaken hebben.

 

Op het eind van de sessie installeren we een sterke zelfhypnose door middel van ankerwoorden.  Deze zelfhypnose werkt stevig, diep en snel en kan je voor verschillende doeleinden gebruiken.  Je kan zelf verder de blokkades vrij maken of je energiebanen- en punten vrij houden.  Je kan bijvoorbeeld ook per zelfhypnose sessie rond één chakra werken.

Voor wie is het?

Voor iedereen vanaf 12 jaar die verstandelijk een gewoon gesprek kan voeren en mij dus kan verstaan.
Mensen die zich futloos en neerslachtig voelen .
Iedereen die zich bezighoud met het energetische en dit wilt leren sturen.
Iedereen die klachten heeft waar de klassieke geneeskunde niet direct een antwoord op heeft.

Waarvoor kan Holistische hypnose nuttig zijn?

Veel lichamelijke klachten kunnen een emotionele, energetische of allergische oorzaak hebben.  In de klassieke geneeskunde zal men de symptomen gaan bestrijden terwijl we met een holistische aanpak zal zoeken naar oorzaken.  Ik doe niets en ben niet medisch geschoold, ik kan enkel je Onderbewustzijn en hoger bewustzijn hun werk laten doen.

Hoelang duurt het?

De sessies duren ongeveer 90 minuten en er zijn meestal twee sessies aangewezen.

Hoe ziet een sessie eruit?

Je gaat eenvoudig in een diepe hypnose door middel van inducties en verdiepers, vergelijkbaar met gewone hypnotherapie.
Vervolgens wordt er connectie gemaakt met je onderbewustzijn en hogerbewustzijn.
We installeren de vingerbewegingen (ideomotorische respons) om via deze weg te communiceren.
Installatie van de zelfhypnose.
Ik geef jouw hogerbewustzijn de opdracht om jou op een zachte manier terug uit hypnose te laten gaan.
Als de zelfhypnose geïnstalleerd werd, testen we deze en bepreken we wat je hier allemaal mee kan doen.

Prijs

Een enkele sessie kost 150€.