0493/41 60 75 info@soultransition.be

Cursus Schumann Resonantie

Naslagwerk

 

Audio’s van het Schumann instituut

Basis oefening Schumann resonantie

Oefening Dolfijnen en walvissen

Oefening Contact met het Schip

De links naar de video’s

Dag 1

Stamcal . org
https://youtu.be/VU0wp0jQv-Q           

Volledige documentaire: Resonance- beings of frequency
https://youtu.be/j49tAufYfYc
                

Masaru Emoto Water
https://youtu.be/OnbZN54IZNE
           

Masaru Emoto (nog ééntje)
https://youtu.be/A-0PeUeYbqw
            

Resonance experiment
https://youtu.be/wvJAgrUBF4w 

Dolfijnen
https://youtu.be/ig0ENGq7AZk
           

Walvissen
https://youtu.be/R5rGICvc9ro              

Dag 2

Holle aarde 
https://youtu.be/ubKFmIDBMjU
          

NOS journaal (1989)
https://youtu.be/bZuRvJN1Dv4
            

UFO verslag piloot
https://youtu.be/vHZvTo4dlwc
              

Verslagen van piloten, astronauten, …
https://youtu.be/7yOPtmju4Bw
            

Dagboek: Admiraal Byrd

Ik moet dit dagboek in het geheim en in het geheim schrijven. Het betreft mijn Arctische vlucht van 19 februari in het jaar 19 en 47.

 Er komt een tijd dat de rationaliteit van de mens tot onbeduidendheid moet vervallen en men de onvermijdelijkheid van de Waarheid moet accepteren!

Het staat mij niet vrij om de volgende documentatie bij dit schrijven bekend te maken… misschien zal het nooit het licht van publieke controle zien, maar ik moet mijn plicht doen en hier verslag uitbrengen zodat iedereen het op een dag kan lezen.

 In een wereld van hebzucht en uitbuiting kan een deel van de mensheid niet langer onderdrukken wat waarheid is.

 Admiraal Byrd, dagboekschrijver

 VLUCHTLOGBOEK – BASISKAMP ARCTIC – 19 februari 1947

 06:00 uur – Alle voorbereidingen zijn voltooid voor onze vlucht naar het noorden en we zijn in de lucht met volle brandstoftanks om 06.10 uur.

 06:20 uur – Het brandstofmengsel op de stuurboordmotor lijkt te rijk, afstelling gemaakt en Pratt Whittneys rijden soepel.

 07:30 uur – Radiocontrole met basiskamp. Alles is goed en de radio-ontvangst is normaal.

 07:40 uur – Merk een klein olielek in de stuurboordmotor op, maar de oliedrukindicator lijkt normaal.

 08:00 uur – Lichte turbulentie waargenomen vanuit oostelijke richting op een hoogte van 2321 voet, correctie naar 1700 voet, geen verdere turbulentie, maar wind in de rug neemt toe, kleine aanpassing in gashendels, vliegtuig presteert nu erg goed.

 08:15 uur – Radiocontrole met basiskamp, situatie normaal.

 08:30 uur – Opnieuw turbulentie, verhoging van de hoogte tot 2900 voet, weer soepele vluchtomstandigheden.

 09:10 uur – Uitgestrekt ijs en sneeuw beneden, let op verkleuring van gelige aard en verspreid in een lineair patroon. Wijzig de koersvijand een beter onderzoek van dit kleurenpatroon hieronder, let ook op roodachtige of paarse kleur. Omcirkel dit gebied twee volledige slagen en keer terug naar de toegewezen kompasrichting. Positiecontrole gemaakt en opnieuw naar het basiskamp, en informatie doorgeven over kleuringen in het ijs en de sneeuw beneden.

 09:10 uur – Zowel magnetische als gyrokompassen beginnen te draaien en te wiebelen, we kunnen onze koers niet vasthouden met behulp van instrumenten. Houd rekening met het zonnekompas, maar alles lijkt goed. De bedieningselementen reageren schijnbaar traag en hebben een trage kwaliteit, maar er is geen indicatie van ijsvorming!

 09:15 uur – In de verte lijken bergen te zijn.

 09:49 uur – 29 minuten verstreken vliegtijd vanaf de eerste waarneming van de bergen, het is geen illusie. Het zijn bergen en bestaat uit een kleine bergketen die ik nog nooit eerder heb gezien!

 09:55 uur – Hoogteverandering naar 2950 voet, opnieuw sterke turbulentie tegenkomen.

 10:00 uur – We steken de kleine bergketen over en gaan nog steeds naar het noorden, zo goed als kan worden nagegaan. Voorbij de bergketen is wat een vallei lijkt te zijn met een kleine rivier of beek die door het middengedeelte stroomt. Er mag geen groene vallei beneden zijn! Er is hier absoluut iets mis en abnormaal! We zouden over ijs en sneeuw moeten zijn! Aan bakboord groeien grote bossen op de berghellingen. Onze navigatie-instrumenten draaien nog steeds, de gyroscoop oscilleert heen en weer!

 10:05 uur – Ik verander de hoogte naar 1400 voet en maak een scherpe bocht naar links om de vallei beneden beter te kunnen bekijken. Het is groen met mos of een soort dicht gras. Het Licht lijkt hier anders. Ik kan de zon niet meer zien. We maken nog een bocht naar links en we zien wat een groot dier onder ons lijkt te zijn. Het blijkt een olifant te zijn! NEE!!! Het lijkt meer op een mammoet! Dit is ongelofelijk! Toch is het daar! Verlaag de hoogte tot 1000 voet en neem een verrekijker om het dier beter te onderzoeken. Het is bevestigd – het is absoluut een mammoetachtig dier! Meld dit bij het basiskamp.

 10:30 uur – We komen nu meer glooiende groene heuvels tegen. De externe temperatuurindicator leest 74 graden Fahrenheit! We gaan nu verder op onze koers. Navigatie-instrumenten lijken nu normaal. Ik sta versteld van hun acties. Probeer contact op te nemen met het basiskamp. Radio werkt niet!

 11.30 uur – Het landschap beneden is vlakker en normaler (als ik dat woord mag gebruiken). Verderop zien we wat een stad lijkt te zijn!!!! Dit is onmogelijk!

 Vliegtuigen lijken licht en vreemd drijvend. De besturing weigert te reageren!! Mijn God!!! Buiten onze bakboord- en stuurboordvleugels staat een vreemd type vliegtuig.

 Ze sluiten snel naast! Ze zijn schijfvormig en hebben een stralende kwaliteit. Ze zijn nu dichtbij genoeg om de markeringen erop te zien.

 Het is een soort Swastika!!! Dit is fantastisch. Waar zijn we! Wat is er gebeurd. Ik ruk weer aan de knoppen. Ze reageren niet!!!! We zitten gevangen in een soort onzichtbare bankschroef!

 11:35 uur – Onze radio kraakt en er komt een stem door in het Engels met misschien een licht Scandinavisch of Germaans accent! De boodschap is: “Welkom, admiraal, op ons domein. We landen je over precies zeven minuten! Ontspan, admiraal, u bent in goede handen.”

 Ik merk dat de motoren van ons vliegtuig zijn gestopt met draaien! Het vliegtuig staat onder een vreemde controle en draait nu zelf. De besturing is nutteloos.

 11:40 uur – Weer een radiobericht ontvangen. We beginnen nu met het landingsproces, en even later schudt het vliegtuig een beetje en begint het te dalen alsof het gevangen zit in een grote onzichtbare lift! De neerwaartse beweging is te verwaarlozen en we landen met slechts een lichte schok!

 11:45 uur – Ik maak een haastige laatste aantekening in het vluchtlogboek. Verschillende mannen komen te voet naar ons vliegtuig toe. Ze zijn lang met blond haar. In de verte is een grote glinsterende stad die pulseert met regenboogkleuren. Ik weet niet wat er nu gaat gebeuren, maar ik zie geen tekenen van wapens op degenen die naderen. Ik hoor nu een stem die me bij naam beveelt de laaddeur te openen. ik voldoe.

 EINDE LOGBOEK

 Vanaf dit punt schrijf ik alle volgende gebeurtenissen hier uit het geheugen. Het tart alle verbeelding en zou bijna waanzin lijken als het niet was gebeurd.

 De radioman en ik worden uit het vliegtuig gehaald en we worden allerhartelijkst ontvangen. We werden toen aan boord gezet op een klein platformachtig vervoermiddel zonder wielen! Het beweegt ons met grote snelheid naar de gloeiende stad. Als we dichterbij komen, lijkt de stad gemaakt te zijn van kristalmateriaal.

 Al snel komen we bij een groot gebouw van een type dat ik nog nooit eerder heb gezien. Het lijkt rechtstreeks uit het ontwerpbord van Frank Lloyd Wright te komen, of misschien juister, uit een Buck Rogers-setting!!

 We krijgen een soort warme drank die smaakte naar niets dat ik ooit eerder heb geproefd. Het is heerlijk. Na ongeveer tien minuten komen twee van onze wonderbaarlijk lijkende gastheren naar onze vertrekken en kondigen aan dat ik hen zal vergezellen. Ik heb geen andere keus dan te gehoorzamen. Ik laat mijn radioman achter en we lopen een stukje en komen binnen in wat een lift lijkt te zijn.

 We dalen even naar beneden, de machine stopt en de deur gaat geruisloos omhoog! We gaan dan door een lange gang die wordt verlicht door een roze licht dat uit de muren zelf lijkt te komen! Een van de wezens gebaart dat we moeten stoppen voor een grote deur. Boven de deur hangt een inscriptie die ik niet kan lezen. De grote deur schuift geruisloos open en ik word gesommeerd naar binnen te gaan.

 Een van mijn gastheren spreekt.

 “Wees niet bang, admiraal, u krijgt een audiëntie bij de meester…”

 Ik stap naar binnen en mijn ogen wennen aan de prachtige kleuren die de kamer helemaal lijken te vullen. Dan begin ik mijn omgeving te zien. Wat mijn ogen begroette, is het mooiste gezicht van mijn hele bestaan. Het is eigenlijk te mooi en wonderbaarlijk om te beschrijven. Het is voortreffelijk en delicaat. Ik denk niet dat er een menselijke term bestaat die het in enig detail met rechtvaardigheid kan beschrijven!

 Mijn gedachten worden op hartelijke wijze onderbroken door een warme rijke stem van melodieuze kwaliteit,

 ‘Ik heet u welkom op ons domein, admiraal.’

 Ik zie een man met delicate trekken en met de ets van jaren op zijn gezicht. Hij zit aan een lange tafel. Hij gebaart dat ik op een van de stoelen moet gaan zitten. Nadat ik ben gaan zitten, plaatst hij zijn vingertoppen tegen elkaar en glimlacht.

 Hij spreekt weer zacht en brengt het volgende over:

 ‘We hebben u hier binnengelaten omdat u een nobel karakter heeft en bekend bent in de Oppervlaktewereld, admiraal.’

 Oppervlakte wereld? Ik hap half naar adem!

 “Ja,” antwoordt de Meester met een glimlach,

 “Je bent in het domein van de Arianni, de binnenwereld van de aarde. We zullen uw missie niet lang uitstellen en u zult veilig terug naar de oppervlakte en een eind daarbuiten worden begeleid. Maar nu, admiraal, zal ik u vertellen waarom u hier bent ontboden.

 “Onze interesse begint terecht net nadat jullie ras de eerste atoombommen ontplofte boven Hiroshima en Nagasaki, Japan. Het was in die alarmerende tijd dat we onze vliegmachines, de ‘Flugelrads’, naar jullie oppervlaktewereld stuurden om te onderzoeken wat jullie ras had gedaan. Dat is nu natuurlijk verleden tijd, mijn beste admiraal, maar ik moet verder.

 ‘Zie je, we hebben ons nooit eerder bemoeid met de oorlogen en barbaarsheid van je ras, maar nu moeten we, want je hebt geleerd te knoeien met een bepaalde macht die niet voor mensen is, namelijk die van atoomenergie. Onze afgezanten hebben al berichten afgeleverd aan de machten van jullie wereld, en toch luisteren ze niet. Nu ben je gekozen om hier getuige te zijn van het bestaan van onze wereld.

 ‘Ziet u, onze cultuur en wetenschap is vele duizenden jaren verder dan uw ras, admiraal.’

 ik onderbrak,

 “Maar wat heeft dit met mij te maken, mijnheer?”

 De ogen van de Meester leken diep in mijn geest door te dringen, en nadat hij me een paar ogenblikken had bestudeerd, antwoordde hij:

 “Jullie ras heeft nu het punt bereikt waarop geen terugkeer meer mogelijk is, want er zijn er onder jullie die liever jullie wereld zouden vernietigen dan afstand te doen van hun macht zoals ze die kennen…”

 Ik knikte en de Meester vervolgde:

 “In 1945 en daarna probeerden we contact te maken met uw ras, maar onze pogingen stuitten op vijandigheid, onze Flugelrads werden beschoten. Ja, zelfs achtervolgd met kwaadaardigheid en vijandigheid door uw gevechtsvliegtuigen. Dus, nu zeg ik je, mijn zoon, er is een grote storm op komst in je wereld, een zwarte woede die zichzelf niet zal uitgeven in vele jaren. Er zal geen antwoord in uw armen zijn, zal er geen veiligheid zijn in uw wetenschap. Het kan woeden totdat elke bloem van jullie cultuur wordt vertrapt en alle menselijke dingen in een enorme chaos met de grond gelijk worden gemaakt. Jullie recente oorlog was slechts een voorbode van wat jullie ras nog te wachten staat. We zien het hier met elk uur duidelijker.. zeg je dat ik me vergis?”

 “Nee”, antwoord ik,

 “Het is al eens eerder gebeurd, de donkere middeleeuwen kwamen en ze duurden meer dan vijfhonderd jaar.”

 “Ja, mijn zoon,” antwoordde de Meester,

 ‘De donkere eeuwen die nu voor jullie ras zullen komen, zullen de aarde als een lijkkleed bedekken, maar ik geloof dat sommigen van jullie ras de storm zullen overleven, verder kan ik niet zeggen.

 ‘We zien op grote afstand een nieuwe wereld ontstaan uit de ruïnes van je ras, op zoek naar zijn verloren en legendarische schatten, en ze zullen hier zijn, mijn zoon, veilig onder onze hoede. Wanneer die tijd aanbreekt, zullen we weer naar voren komen om uw cultuur en uw ras nieuw leven in te blazen.

 ‘Misschien heb je tegen die tijd de nutteloosheid van oorlog en zijn strijd geleerd … en na die tijd zal een deel van je cultuur en wetenschap worden teruggegeven zodat je ras opnieuw kan beginnen. Jij, mijn zoon, keert terug naar de Surface World met deze boodschap…..”

 Met deze slotwoorden leek onze ontmoeting ten einde. Ik stond een moment als in een droom… maar toch wist ik dat dit de realiteit was, en om de een of andere vreemde reden maakte ik een lichte buiging, hetzij uit respect, hetzij uit nederigheid, ik weet niet welke.

 Plotseling was ik me er weer van bewust dat de twee mooie gastheren die me hierheen hadden gebracht weer aan mijn zijde stonden.

 ‘Deze kant op, admiraal,’ gebaarde er een.

 Ik draaide me nog een keer om voordat ik wegging en keek achterom naar de Meester. Een vriendelijke glimlach was geëtst op zijn tere en oude gezicht.

 ‘Vaarwel, mijn zoon,’ sprak hij, toen gebaarde hij met een mooie, slanke hand een vredesgebaar en onze ontmoeting was echt beëindigd.

 Snel liepen we terug door de grote deur van de Meesterskamer en gingen opnieuw de lift in.

 De deur gleed geruisloos naar beneden en we gingen meteen naar boven. Een van mijn gastheren sprak opnieuw,

 “We moeten ons nu haasten, admiraal, want de kapitein wil u niet langer ophouden volgens uw geplande dienstregeling en u moet met zijn bericht terugkeren naar uw race.”

 Ik zei niks. Dit alles was bijna niet te geloven, en opnieuw werden mijn gedachten onderbroken toen we stopten. Ik ging de kamer binnen en was weer bij mijn radioman. Hij had een angstige uitdrukking op zijn gezicht.

 Toen ik dichterbij kwam, zei ik: “Het is in orde, Howie, het is in orde.”

 De twee wezens gebaarden ons naar het wachtende transportmiddel, we gingen aan boord en kwamen al snel terug bij het vliegtuig. De motoren draaiden stationair en we stapten meteen in.

 De hele atmosfeer leek nu geladen met een zekere urgentie. Nadat de vrachtdeur gesloten was, werd het vliegtuig onmiddellijk opgetild door die onzichtbare kracht tot we een hoogte van 2700 voet bereikten. Twee van de vliegtuigen stonden enige afstand naast ons en begeleidden ons op onze terugweg.

 Ik moet hier zeggen dat de vliegsnelheidsmeter geen waarde registreerde, maar we bewogen ons in een zeer snel tempo voort.

 02:15 uur – Er komt een radiobericht binnen.

 ‘We gaan u nu verlaten, admiraal, uw controle is vrij. Auf Wiedersehen!!”

We keken even toe hoe de flugelrads in de bleekblauwe lucht verdwenen.

 Het vliegtuig had plotseling het gevoel alsof het even in een scherpe neerwaartse luchtstroom terechtkwam. We herstelden snel haar controle. We spreken een tijdje niet, elke man heeft zijn gedachten…

 INVOER IN VLUCHTLOGBOEK GAAT VERDER

 02:20 uur– We zijn weer boven uitgestrekte gebieden met ijs en sneeuw, en ongeveer 27 minuten verwijderd van het basiskamp. We radio ze, ze reageren. We rapporteren alle omstandigheden normaal … normaal. Het basiskamp is opgelucht over ons herstelde contact.

 03:00 uur– We landen soepel in het basiskamp. Ik heb een missie…..

 EINDE LOGBOEKINVOERINGEN.

 11 maart 1947

 Ik heb net een personeelsvergadering bij het Pentagon bijgewoond. Ik heb mijn ontdekking en de boodschap van de Meester volledig uiteengezet.

 Alles wordt netjes geregistreerd.

 

De president is geïnformeerd.

 Ik zit nu enkele uren vast (zes uur en negenendertig minuten om precies te zijn). Ik word intensief geïnterviewd door de hoogste veiligheidstroepen en een medisch team. Het was een beproeving!

 Ik sta onder streng toezicht via de nationale veiligheidsvoorzieningen van deze Verenigde Staten van Amerika. IK HEB BEVOLEN OM STIL TE BLIJVEN MET BETREKKING TOT ALLES WAT IK HEB GELEERD, NAMENS DE MENSHEID!!! Ongelooflijk!

 Ik word eraan herinnerd dat ik een militair ben en dat ik bevelen moet gehoorzamen.

 Als personeel geloven we in de integriteit van onze publicaties. Als de paden van wetenschappelijke integriteit optimaal worden benut, dan is onze zoektocht geslaagd. We proberen geen ongeverifieerde postulaten te accepteren, maar empirisch bewijsmateriaal, legendes en mythen te onderzoeken om wat we ‘experimenteel geloof’ noemen te projecteren om de aanzienlijke gegevens te bewijzen of te weerleggen.

Telegram België

SIN België Kanaal: https://t.me/SIN_Belgie

SIN België Chat: https://t.me/+U4zLxAZdk51mNzE0

Telegram Schumann instituut

Wees welkom in de Energy update van Anton

Maak je gratis lid via https://www.schumanninstituut.nl/energy-update/ en via de zoom link kan je dan de energy updates volgen.

Alle dagen en uren staan op de site

 

    Toch nog een vraag? Stuur gerust een berichtje.

    Het belangrijkste is niet ophouden met vragen stellen.

    Albert Einstein

    11 + 5 =