0493/41 60 75 info@soultransition.be

Aanbod

Quantum Jumping Hypnose

In de kwantum velden gebeurt alles nu en bestaan er oneindig veel dimensies.  In elk van die dimensies loopt er een quantum zelf van jou rond met andere talenten.  Als je onder hypnose naar die Quantum zelf kan gaan en het ritme (de frequentie) kan overnemen en mee naar dit veld kan nemen kan jij die talenten overnemen.

Klik op de tekst voor meer info

Spirituele hypnose

Bij deze methode gaan we eenvoudig in een diepe hypnose om zo contact te maken met je onderbewustzijn en met je hogerbewustzijn. Er is communicatie door middel van IMR (ideomotorische responsen). Dit zijn vingerbewegingen die aangestuurd worden door het onderbewustzijn en niet het bewustzijn. Op deze manier komen innerlijke veranderingen tot stand die het zelf genezend vermogen van het lichaam activeren en dit op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Klik op de tekst voor meer info

De Schumann resonantie

Tussen de aarde en de ionensfeer is er een trilling die we de Schumann resonantie noemen.  Oudere volkeren wisten zich hiermee te verbinden om zo hun zelfhelend vermogen te activeren en mystieke ervaringen te beleven.

Klik op de tekst voor meer info

Past life regression of reïncarnatietherapie

Past life regressie is terug gaan naar eerdere momenten in vorige levens. Onze ziel heeft (meestal) al vele levens geleefd in andere tijden en op andere plaatsen op de aarde. 
Gedurende vorige levens kunnen we emotionele en mentale overblijfselen meenemen naar een huidig leven of hebben we karmische verbonden gesloten die ons nu tegen werken. Tijdens een past life gaan we terug naar die momenten die verband houden met problemen of belemmeringen in je huidige leven om zo inzichten te krijgen met emotionele zuivering als doel. Klik op de tekst voor meer info

Life between lives

Het is het moment dat we ons fysiek lichaam achterlaten en verder gaan naar de spirituele wereld. Tussen onze levens in krijgt onze ziel de tijd om te rusten en te leren. In deze wereld hebben we contact met onze gids, onze zielengroep en wanneer nodig de lichtmeesters.
Hier worden onze karmische acties alsook onze levenslessen en inzichten nog duidelijker en krijgen we extra feedback uit onze zielengroep, van de gidsen of zelfs de lichtmeesters. Tijdens een Past life regressie sessie maak je ook transities mee, maar dan blijft dit meestal beperkt. In sommige gevallen wanneer hogere machten dat nodig vinden beland je tussen je levens om lessen mee te krijgen.

.

Klik op de tekst voor meer info

Age regression of regressietherapie

Bij regressie gaan we terug naar eerdere gebeurtenissen in dit leven om inzichten te verkrijgen in oorzakelijke verbanden van een probleem, belemmering of blokkade die op dit moment in het leven aanwezig is. Vanuit dat inzicht kunnen we leren, accepteren en loslaten met als doel een emotionele zuivering. Sommige kleine oorzaken kunnen grote gevolgen hebben.

Klik op de tekst voor meer info

Hypnotherapie

In de hypnotherapie werken we op het niveau van het onderbewustzijn. Gewoontes en gedragingen die hier opgeslagen liggen maar je niet langer van dienst zijn gaan we hier gericht aanpakken. Indien je nooit in hypnose geweest bent kan je het best vergelijken met een diepe meditatie. Het komt erop neer dat je je heel bewust blijft van alles, maar dit op een dieper niveau van ontspanning.

Klik op de tekst voor meer info